In the end you end up alone

|
  • I perasan banyak cicak kat Za'ba ni, lebih2 tepi tingkap shower room. Kalau dia boleh bercakap mesti malu kitorang.
  • Driver kat sini yang mostly students, setakat kereta mak ayah bayar (including me) tak payah la nak berlagak. Potong que la, cucuk2 la, I pun nak cepat balik so I can rest my weary head, bukan mcm korang yg berlagak drebar handal bila gadish kat sebelah
  • Macam-macam ragam lepas exam, ada yang suram, ada yang gelak dan tak lupa ada yang rambutnya straighten (lelaki pulak tu, dah mcm mop carrefour)
  • Why am I being judgemental? because the treat of others towards me. Sunyi dalam kebisingan orang ramai when at the end I realized I have a circle of friends yang way interesting than the group of friends I met here
  • Im not jealous but I have stereotype mind
  • Pengawas exam tadi lawa-lawa dan hensem2, terima kasih Seksyen Peperiksaan :)
  • Lastly, hensem kan template baru I, cuma dalam bahasa kita kurang fasih, tapi sexy. Archivo del alfonso marqueqe gonzalas de amor soprano
  • Hari tu I tanya dia, does oxygen available in heaven, dia kata mesti lah . Tapi I nak tanya lagi, do we evolved when we reached heaven in order to adapt to our immortality? U jawab tau!

6 comments:

Luqman said...

niceeee layout. die pn nak jugakk la kn. is it me yg ditanya tu?

Amar Syafiq said...

nice layout ;)

Amar Syafiq said...

nice layout ;)

Nur Axiliana said...

harap isi pun cantik :)

a5th said...

liana! whuddup with the post mannnn? update2.

k h a i r i y a h said...

cntik layout kamo!!

aih, time exam pndg pengws perikse saje kah? =)